Mann får injeksjon for rynker

Rynkebehandling med injeksjoner

En enkel og effektiv metode for å redusere fine linjer og rynker rundt øynene, på pannen og mellom øyebrynene.

Hva er antirynkebehandling med injeksjoner?

Det injiseres små doser i huden av et legemiddel, for eksempel injeksjonsbehandlinger, som inneholder muskelavslappende stoff. Sammentrekningen av en bestemt ansiktsmuskel reduseres eller stanses, og rynkene glattes ut.

Hvordan virker det?

Legemiddelet binder seg til nerveender og forhindrer utslipp av en substans som aktiverer musklene. Bestemte muskler blir midlertidig satt ut av funksjon. Det kan ta opptil to uker før du oppnår maksimal effekt. Etter noen måneder reduseres effekten, da nervecellene lager nye kontaktflater med muskelcellene. Injeksjonene må derfor typisk gjentas 2-3 ganger årlig.

Hva innebærer rynkebehandlingen?

Første steg er å ha en konsultasjon med en hudlege som vil vurdere om antirynkebehandling med injeksjoner er aktuelt, diskutere forventet resultat og svare på eventuelle spørsmål du har. Antirynkeinjeksjoner er en ikke–kirurgisk behandling av rynker. Et lite volum av legemiddelet injiseres til bestemte muskler med en veldig tynn nål. Ubehaget av nålestikket er vanligvis minimalt. Lett rødhet på injeksjonsstedet er vanlig, og forsvinner som regel i løpet av noen få timer. Selve behandlingen er utført på noen minutter.  

Hvor lenge varer det?

Antirynkebehandling med injeksjoner varer vanligvis 3-4 måneder. Med repeterende behandlinger kan effekten vare lenger, da musklene svekkes over tid.

Er det trygt?

Injeksjoner har vært brukt til å redusere rynker i over 20 år. Det brukes også for å behandle flere  medisinske tilstander som for eksempel spastisk parese, migrene, skjeling og overdreven svette. Behandlingen er trygg og innebærer normalt liten til minimal risiko når den utføres av kvalifisert medisinsk personell. Legemiddelet kan kun rekvireres av lege.

Priser Rynkebehandling med toksin

  • 1 område
    2300 kr
  • 2 områder
    3300 kr
  • 3 områder
    4300 kr